Folyékony szappan, ami véd a baktériumokkal, a gombákkal és a vírusokkal szemben

Nem szükséges kórházi szintű steril környezetet teremteni az egész lakásban csupán azért, hogy elejét vegye a fertőző betegségeknek, de a kezeinek a tisztasága alapvető feltétele a kórokozók elleni védekezésnek. A makulátlan tisztaságot nyújtó, pumpás kiszerelésű BradoLife fertőtlenítő folyékony szappan közel 30 éve bizonyít az egészségügyben, és most már lakossági felhasználóknak kedvező kiszerelésben is kapható. Betegségektől óvhatja meg saját magát és családja tagjait segítségével, hiszen a BradoLife pumpás folyékony szappan egy csapásra hatástalanítja a fertőzésveszélyt.

Ennek érdekében rögtön mosson kezet meleg vízzel, miután az utcáról, közösségi terekből belép az otthonába vagy a munkahelyére, hiszen ott számtalan kórokozóval találkozhat.
Nem csak a tömegközlekedés rejt veszélyeket, hanem többek között a bevásárlókocsik, de még a pénzérmék, bankjegyek is rendkívül fertőzöttek lehetnek. A kézmosás optimális időtartama legalább fél perc, és természetesen az sem mindegy, hogy mit használ hozzá. Szappan és szappan között is lehet különbség. Ha nem csak mosni, hanem fertőtleníteni is szeretné a kezét, akkor erre a BradoLife fertőtlenítő folyékony szappan tökéletesen megfelel. Véd a baktériumokkal, a gombákkal és a vírusokkal szemben is.