Fekvenyomó rúd beszerzése tárcsákhoz

fekvenyomó rúd

Amikor valaki elkezdi edzeni a felsőtestet, nélkülözhetetlen eszközzé válik a súlyzó. A kézi változatokon túl, vonzó áron szerezheti be a fekvenyomó rúd és a hozzájuk csatlakoztatható tárcsa megannyi változatát.

Érdemes körültekintően választani és szükség esetén bővíteni a készletet. Az általunk forgalmazott fekvenyomó rúd mindegyike tartós, krómozott és rendszerint szorítógyűrűvel együtt kerül értékesítésre.

A speciális változatok között, akadnak francia és tricepsz rudak is, amelyeknek különleges kialakításuk van és könnyebb velük az erőmunka. Ha el szeretné érni, hogy mell- és karizma a lehető legkidolgozottabb legyen, akkor érdemes több súlyt venni és a tárcsákat aszerint kombinálni, hogy mennyit bír már kinyomni.

Az egy- és kétkezes fekvenyomó rúd között mindössze a hossz változik, bármelyiket is választja, az minőségében, tartósságában nem mutat eltérést. Ha többet vesz egyszerre, akkor érdemes rúdtartót is vásárolnia, amire akár 5 is felfér. Dobja a kosárba mindazt, amire szüksége van és véglegesítse a rendelését!