Csütörtökött mondott az MTD fűnyíró traktor

A fűnyíró traktorokkal hatalmas területeket tarthatunk karban. Ilyenekkel nyírják a füvet többek között a sportpályákon is, hiszen a kézi, tolós modellekkel egy örökkévalóságig tartana a munka.

MTD fűnyíró traktor
MTD fűnyíró traktor

Az MTD fűnyíró traktor egy közkedvelt típusnak számít a megbízhatósága és a hatékonysága miatt. Nem csoda, hogy hatalmas veszteségként könyvelhető el, hogyha egyszer csak megáll alattunk és nem képes többé beindulni.

Ez esetben valószínűleg valamilyen motorhibával kell számolnunk, ami bizonyára nem számít végzetesnek. Hogyha az MTD fűnyíró traktor nem nyír megfelelően, akkor a vágókésekkel vagy a kaszaházzal lehet a gond. Ezen kívül még számos dolog okozhatja az MTD fűnyíró traktor meghibásodását.

Annak viszont nagyon csekély az esélye, hogy ezeket a hibákat ne lehetne kijavítani. Az ehhez szükséges alkatrészek mindegyike megtalálható a CVG Shop weboldalán, ahol kedvező árak dominálnak. Az MTD fűnyíró traktor az olcsó, ám minőségi alkatrészeknek hála, mondhatni fillérekért megjavítható, ha azt vesszük alapul, hogy egy új gép mennyivel drágább.