Bioderma ABC Derm rendkívül érzékeny bőrre

bioderma abc derm

A Bioderma ABC Derm termékcsalád a mindennapi ápoláshoz, a baba bőrének gyengéd higiéniájához és rendszeres hidratálásához, valamint a kisebb bőrproblémák kezelésére szolgáló termékeket kínál, különösen a száj és a popsi körüli területre fókuszálva.

A babák bőre rendkívül érzékeny és a felnőttekéhez hasonlóan, védőgátként szolgál a külső és a belső környezet között. Ezért a Bioderma ABC Derm termékcsalád bőrgyógyászokkal és gyermekorvosokkal együttműködve lett kifejlesztve, kifejezetten a kényes bababőr igényeihez igazítva.

A kozmetikumok kifejlesztésének prioritásainál, a gyártónak mindenekelőtt a kíméletesség, a maximális biztonság és tolerálhatóság volt fontos, ami kéz a kézben jár a szükséges hatékonysággal. A termékcsalád napi ápoló termékeket, valamint speciális, a bőrirritáció és a bőrpír kezelésére szolgáló készítményeket tartalmaz.

Nem tartalmaznak parabéneket és hipoallergéneket, így gyengédek az érzékeny bőrhöz. A Bioderma ABC Derm termékek rendszeres használata a babának a bőr védőgátjának és ellenálló képességének jelentős megerősítését jelenti.