After shave a tükörsima bőrért

after shave

A férfiak többsége régebben nem használt egyáltalán kozmetikumokat az arcbőrére. Ezek az idők elmúltak. Ma már egyre több férfi fordít nagy figyelmet az ápolt és friss megjelenésre. A leggyakrabban használt arcápoló termék az after shave. A borotválkozás során a férfiak bőrének a felső rétege sérül.

Ezért fontos, hogy miután befejezték a borotválkozást, az arcukat utókezelésben részesítsék, hogy elkerüljék a kipirosodást és kipattogzást. Ebből hatalmas a választék és mindenki másra esküszik. Van, aki az alkoholos szereket részesíti előnyben és van, akit ezek szárítanak vagy irritálnak, ezért inkább balzsamokat használnak.

Ez teljesen egyén- és bőrtípus függő. Akármelyik típusát is szeretik, az after shave használata mindenképp kötelező. Az after shave termékeket kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy nyugtassák, hidratálják és védjék a bőrt a borotválkozás okozta égető érzéstől. Nézzen szét bátran az arcápolási termékeink között és találja meg a saját bőrtípusának megfelelő készítményeket!