A világító gyerekcipő újra trendi

világító gyerekcipő

A világító gyerekcipő újra sláger, ezért a mai lurkók is felfedezhetik azt, hogy milyen menő, amikor az ember csukája csak úgy ragyog az éjszakában. A 90-es évesekben nagyon vagánynak számított, aki LED-del világító cipőben rohangált.

Noha, ugyebár ez a fajta lábbeli nem számít újdonságnak, de a világító gyerekcipő manapság is közkedvelt. Milyen más is lehetne? A viselője ugyanis könnyen ki- és bekapcsolhatja, vagy ha éppen úgy akarja, megváltoztathatja a villogó színt egy gombnyomással. Ugye mennyire szuper?

Persze, hogy a kicsik imádják, a fiúk, de a lánykák is előszeretettel hordják ezt a fajta cipőt. Ha pedig ebből is prémium modellt választanánk, akkor a D. D. Step világító gyerekcipő lesz a telitalálat. Ez ugyanis nemcsak világít, de kényelmes, ergonomikus, tartós és természetesen remekül néz ki.

A jogyerekcipo.hu webáruházban pedig bármikor elérhető, kiváló áron. Csak rá kell keresni a webshopra és megrendelni a tetszőleges méretben a kiszemelt lábbelit. Szülinapi ajándéknak is remek ötlet egy ilyen surranó.