A rendszertelefon alközpontokhoz felgyorsítja a munkát

rendszertelefon alközpontokhoz

Az üzletvezetés olykor okozhat problémákat, főleg amennyiben nem áll rendelkezésre minden szükséges eszköz a feladat ellátásához. Érdemes kellően modern és megbízható termékekkel felszerelni az irodát, ahol minden kommunikáció összefut, legyen szó kintről érkező hívásokról vagy belső beszélgetésekről. A rendszertelefon alközpontokhoz nagyban leegyszerűsíti a munkát, ugyanis számos sajátos funkcióval rendelkezik.

Rajta keresztül konferenciabeszélgetések indíthatóak, a hívások átirányítása is csak egy mozdulat. A rendszertelefon alközpontokhoz rendelkezik fejbeszélő csatlakozóval, aminek jelenlétében még külön kihangosításra sem lesz szükség, hiszen úgy tudunk kommunikálni, hogy közben a kezeink szabadon lesznek.

Az alfanumerikus kijelző mutatja az érdemi információkat, amelyekre szükségünk van, valamint a 2 színű LED-del ellátott programozható gombok jelzik, ha valamelyik csatorna aktív vagy éppen foglalt. A rendszertelefon alközpontokhoz egy olyan komplex kiegészítő, amire minden irodában szükség van. A beszerzése tehát ne várasson magára sokat!