A mobil gumiszerviz csapata mindenkinek segít

Gumicsere gyorsan és egyszerűen

Ha van a mindennapi életnek olyan része, ahol nem igazán várunk forradalmi újítást, akkor ez az autóműhelyek világa lesz. Ennek dacára, a mobil gumiszerviz és a vele kapcsolatos nyilvánossá vált információk pozitív meglepetések hadával fognak bennünket meglepni.

Ki gondolta volna, hogy manapság már nem szükséges meglátogatni a gépkocsinkkal az autóműhelyt annak érdekében, hogy például kicseréljék a gumikat?!

Ez pedig most már így van, hiszen egyáltalán nem szükséges elmenjünk a műhelybe, hiszen arra is nyílik lehetőség, hogy mindez megforduljon. Most már a műhely is eljöhet hozzánk, bárhol is legyünk. Lehetünk akár az autópálya szélén vagy egy vidéki út kellős közepén, de a munkahelyünkön is.

Teljesen lényegtelen, hol történik a gond, mert a felkészült szakemberekből álló gárda minden akadállyal megbirkózik. Természetesen nem egy egyszerű műhelyről van szó, mivel ez egy különleges mobil gumiszerviz. Elég egy telefon és ez a remek kis mozgóműhely már el is indul a helyszínre, hogy segítsen a bajba került ügyfélen.