A mappa vagy könyv Samsung A52 tok

Samsung A52 tok

Napjainkban már alig pár kattintás után megtalálható az a védőtök, ami nem csupán a vásárló igényeinek felel meg, de tökéletesen passzol a mobiltelefon paramétereihez és felépítéséhez egyaránt. Sokaknak a tökéletességet a Samsung A52 tok oldalra nyíló modellje jelenti. Mit is tud ez az eszköz és miért annyira népszerű?

A sokak által csak mappa vagy könyv tokként ismert eszköz a sokoldalúságával hódít. Amellett, hogy véd, még segít a sorozat- és filmnézés vagy épp a zenehallgatás élményének javításában. Hogy? Nos, a kialakításának hála, ez könnyedén kitámasztható. Megvehető az a Samsung A52 tok is, ami kártyatartóval is rendelkezik, így a legfontosabb dolgait az ember mindig magánál tarthatja, akárcsak a bankkártyát, a személyijét vagy épp a munkához szükséges kártyáit.

Az oldalra nyíló Samsung A52 tok ablakos vagy hívás mutatós változata azoknak tökéletesen beválik, akik nem akarják állandóan nyitogatni az eszközt ahhoz, hogy fel tudják venni a telefont vagy épp megnézzék, hány óra van. Sok boltban, akárcsak a Blue Digital-nál megrendelhető a Samsung A52 tok patentos, tépőzáros vagy mágneses fajtája is.

Az univerzális modelleknél a fényképezőnek nincs kialakított helye, ugyanis minden kütyünél máshol helyezkedik el a kamera. A terméket a gyártók és forgalmazók főleg azoknak ajánlják, akik szívesen hordják a mobilt a zsebükben vagy táskájukban és akik kedvelik az oldalra nyíló kialakítást.

A flip Samsung A12 tok bemutatása

Nem csupán az oldalra, de a lefelé nyíló védő tok is nagy sikernek örvend. A Samsung A12 tok csúszásgátló kialakításának köszönhetően biztos, hogy nem fog ebből kiesni a smartphone. A flip toknak is nevezett eszköz mellett szól még, hogy nagyon jól védi a készülék oldalát.

Akárcsak az oldalra nyíló modell, a lefelé nyíló verzió szintén megvehető patentos, tépőzáros és mágneses változatban. Egy bőr vagy bőrhatású modell meglehetősen mutatós tud lenni, ráadásul prémium érzetet biztosít minden egyes használatkor. Tökéletesen beválik ez a Samsung A12 tok azoknak, akik egy kisebb kijelzővel bíró mobiltelefon tulajdonosai.