A Lorus órák a Seiko márkát képviselik

Lorus órák

Egyre több olyan márka létezik, ami eredetileg almárkaként indult, majd annyira kinőtte magát, hogy külön vonalat képvisel. A Lorus órák szintén ezt tapasztalták, mivel a Seiko márka neve alatt futottak, ami biztosítja a japán minőséget és a kellemes dizájnt.

A japán tervezők szeretik figyelembe venni az aktuális technikai fejlesztéseket, úgyhogy a 80-as években egyre több felhasználó figyelt fel a nevére, mivel olyan újdonságokat kaptak, mint például a stopperóra és a digitális kijelző. A márka a sikerét mégis az árának köszönheti, hiszen a nagyszerű minőséghez megfizethető érték párosul, így mindenki megengedheti magának.

Ma nagyon ritkának számít a 30 ezer Forintnál magasabb Lorus, úgyhogy nemcsak magunknak, hanem ajándéknak is kiválaszthatjuk. A Lorus órák között találni fogunk hagyományos formákat a régi motorosoknak, de vásárolhatunk modern kialakítást is. Ha pedig valami különlegességre vágyunk, akkor nézzük meg a famintázatú Lorust, ami a legkifinomultabbaknak is biztosan tetszeni fog!