A kortárs magyar festmény

A festészet a képzőművészet azon ága, ami a művészi kreációt síkban elhelyezett színekből és vonalakból alkotja meg. A festőművészet produktuma a kép vagy festmény, aminek anyaga szerint lehet tempera, olaj, akvarell, freskó, üvegkép, tűzzománc, mozaik, textil és még számos egyéb. A kép lehet figuratív és nonfiguratív, az ábrázolás módja szerint.

Az figuratív vagy ábrázoló festmény, a megfestett tárgy szerint lehet csendélet, arc- ,táj- és életkép, alkalmazása alapján megkülönböztetünk táblaképet, falképet és miniatúrát. Az ArtTube.hu portálon különböző stílusú és különböző technikákkal készült kortárs festmények sokaságát tekinthetünk meg, illetve vásárolhatjuk meg.

A választék nagyon sokrétű és változatos, amit a művészek egyéni látásmódja, technikája, a változatos anyagok felhasználása tesz lehetővé. A különböző stílusú festők és képeik biztosítanak arról, hogy mindenki megtalálja a hozzáillőt vagy választhat tökéletes ajándékot családtagjának, barátjának vagy ismerősének. Amennyiben vásárolni szeretne, ha érdeklődést mutat a kortárs magyar festmények világa után, szeretne információt gyűjteni, vagy csak nézelődni szeretne, akár egy képtárban, látogasson el az ArtTube.hu oldalra és tekintse meg olyan művészek akvarell, akril, olaj, pasztell, tempera valamint vegyes technikával készült képeit, mint Wrábel Erzsébet, Palásti Renáta, Jarmeczky István, Olasz Attila, Varga Patricia Minerva, Szalma Edit, Farkas Éva, Balogh István Péter, Aby Szabó Csaba, Gál Lehel és Baky Péter! Ha egy festmény elnyerte a tetszését jelezze vásárlási szándékát a nyomtatvány helyes kitöltésével és az alkotás mihamarabb kiszállításra kerül.