A Hungaro Mobiltank forgalmazta gázolajszivattyú

üzemanyagkút

Ha az üzemanyagkutakról van szó, akkor sokaknak egyből azok jutnak az eszébe, amikkel napi szinten találkoznak egy tankolás erejéig. Azonban az üzemanyagkút több típusú is lehet. Az egyik a jól ismert közforgalmi üzemanyagtöltő állomás.

Ez egy olyan kereskedelmi célú létesítmény, ahol kocsikat, munkagépeket és a legkülönbözőbb járműveket lehet megtankolni, gázolajjal vagy benzinnel. Illetve az üzemanyagkút rengeteg egyéb szolgáltatást is nyújthat a klienseknek.

A töltőállomáson hordozható edényekbe is lehet tölteni az üzemanyagot. A másik fajta az üzemi töltőállomás. Ekkor egy saját felhasználásra létrehozott üzemanyagkút létesítményről lehet beszélni, amelyik csakis az adott cég gépjárműveit vagy munkagépeit szolgálja ki.

Ezt a közúti forgalomtól hozzá nem férhető helyen telepítik. Ezen a kettőn kívül, még vannak különleges üzemanyagkút fajták is. Egyik példa itt a konténerkút, ami nem más, mint egy mobilis, közös acél alapkeretre épített, az üzemanyag tűzveszélyességi besorolásától függő, legfeljebb 30 ezer liter űrtartalmú tartály.

Szinte mindegyik típusnál ott kell legyen a gázolajszivattyú. Ennek a forgalmazásával foglalkozik a Hungaro Mobiltank, amelyik a klienseinek többféle, speciálisan üzemanyag ki- és betárolásra tervezett, illetve gyártott produktumokat kínál. Ezeknek az átfolyási sebessége 40 litertől egészen 2000 literig terjedhet percenként.

Az itt megvehető gázolajszivattyú lehet lapátos, fogaskerekes, centrifugál és tankerautó változatú is. A Hungaro Mobiltank egyik felkapott gázolajszivattyú fajtája a kézi modell. Ezt azért szeretik sokan, mert nagyon ellenálló, és könnyen lehet használni, illetve egyáltalán nem drága.

Mintavételkor, csőhálózatok folyadékelvezetésekor és természetesen különféle üzemanyagok átfejtésekor ez egy elengedhetetlen eszköz. Ezt még közvetlenül a hordóra is lehet szerelni bizonyos csatlakozók segítségével. Nagy sikernek örvendenek még a forgó, membrános és dugattyús gázolajszivattyú termékek is. Mindegyikről még többet lehet megtudni az uzemanyagtartaly.hu internetes boltban.