A hajhosszabbítás közkedvelt szolgáltatás

hajhosszabbítás

Amennyiben hosszú és dús hajkoronát szeretne, van megoldás! A mai modern eljárásokkal a hajhosszabbítás könnyedén kivitelezhető. Sokféle szolgáltatás közül választhat annak érdekében, hogy elérje a célját.

Először is azt kell eldöntenie, hogy milyen árnyalatú póthajat szeretne. Ha nem tud dönteni, akkor kérje ki a fodrásza véleményét! A szakember mindenben a segítségére lesz. A konzultáció alkalmával megvizsgálja az eredeti szálak állapotát, hogy megtudja melyik eljárás lesz a leginkább megfelelő. Ezután meghatározza mekkora mennyiségű és hosszúságú hajzuhatag szükséges. A hajhosszabbítás egyáltalán nem jár fájdalommal és nagyon biztonságos. A mikrogyűrűs eljárás során nem használnak olyan anyagokat, amelyek károsítják a szálak szerkezetét.

A folyamatot úgy kell elképzelni, hogy az előre elkészített tincseket kisméretű karikákba helyezik, amin a saját szálakat is áthúzzák. Ezt követően egy fogó segítségével összeszorítják. A hajhosszabbítás történhet még varrással, illetve hőillesztéses technológiával.