A George R. R. Martin könyvek lehengerlő stílusa

Aki szereti a sorozatot, az biztosan imádni fogja a híres író köteteit is. A George R. R. Martin könyvek továbbra is megrendelhetőek a scifimarket.hu weboldalról. Az HBO sorozatát, a Trónok Harcát, rajongók tízezrei követik és nincs ez másképp a George R. R. Martin könyvekkel sem.

Meghökkentő világot alkotott az író, ahol eleinte egy cél vezérelt mindenkit és ez nem más volt, mint a vastrón megszerzése bármi áron. Sok történet ott bukik meg, hogy a történet tele van klisékkel és túl kiszámítható.

A George R. R. Martin könyvekről sok minden elmondható, de az nem, hogy kiszámíthatóak lennének. Amint megkedveltünk egy szereplőt, a következő oldal elolvasása után már barátkoznunk kell a gondolattal, hogy egy brutális gyilkosság miatt nem lesz többé része a történetnek.

A George R. R. Martin könyvek nem kivételeznek egyetlen szereplővel sem, legyen szó pozitív vagy negatív karakterről. Főhőseinknek végül egy hatalmas fenyegetéssel kell szembenézniük, amiket a „mások“ jelentenek. Nincs üresjárat, nincsenek unalmas monológok!

Print Friendly, PDF & Email