A fog implantátum olyan akár az eredeti

A fog implantátum egy életre szól

Néhány évvel ezelőtt egyáltalán nem volt ennyire gyorsan megoldható a hiányzó fogak pótlása. Még egy laikusnak is szembetűnő lehet, hogy a modern fog implantátum mennyire gyorsan implantálható az állkapocs csontba. Természetesen ezt egy alapos konzultáció és felmérés előzi meg.

Egyáltalán nem úgy működik, hogy egyszer csak shoppingolás után besétálunk a Relax Dental Center-be és megkérjük a fogorvost, hogy ugyan ültessen már be néhány fog implantátumot a hiányzók helyére.

Szükség lesz egy előzetes időpontkérésre, majd következik néhány vizsgálat, de maga a beavatkozás csupán 1 nap alatt kivitelezhető. Egy teljes mosoly helyreállítása sem vesz több időt igénybe, mint 72 óra.

A fog implantátum mellett, alternatívát jelenthet a fogászati híd elkészítése is, ám ennek vannak bizonyos hátrányai, mint például az, hogy egy idő után kilazul. A fog implantátum viszont tökéletesen rögzül és egy teljesen különálló egységet képez. Látványra és érzésre is egy valódi fog hatását kelti, azzal a különbséggel, hogy ez nem kezd el szuvasodni.