A CO érzékelő védelmet biztosít

CO érzékelő

A szénmonoxid szivárgás egyáltalán nem játék! Ma már rengeteg berendezés kapható az üzletekben, amelyek által az életveszélyes helyzetek elkerülhetőek. Fontos, hogy a CO érzékelő olyan helyiségekbe legyen telepítve, ahol lánggal égő fűtőtestek vannak. A berendezés riasztás esetén 80-90 dB hangjelzést ad ki.

A felhelyezésekor néhány dologgal tisztában kell lenni! Legalább 1,5-3 méterre kell a terméket telepíteni a fűtőtesttől. Egyébként minden fontos információt megtalál a használati útmutatóban, így mielőtt belevágna a dologba, mindenképpen olvassa át! Nem mindegy, hogy a falon, valamint a mennyezeten milyen távolságban lesz a CO érzékelő.

Szigorú szabályok vonatkoznak minden szituációra. Ha nem mer belevágni a feladatba, vagyis a termék telepítésébe, akkor keressen fel egy szakembert! Az a személy, aki nap mint nap foglalkozik ezzel a dologgal, rövid időn belül megoldja a telepítést úgy, hogy betartja az alapvető szabályokat. A CO érzékelő által megvédheti saját magát és családját. Ha az otthonában még nincs, akkor itt az ideje, hogy beszerezze!