Vitathatatlanul megéri a Popcorn médialejátszó megvétele

Sokan megunták már a TV csatornák nyújtotta nem épp kielégítő minőséget, és sokszor még a HD-nek titulált nívó sem bizonyul kiválónak. Ezek a személyek a Popcorn médialejátszó mellett döntenek, amivel a siker egyértelműen garantált. Ennek a valódi előnye abban rejlik, hogy ezzel a 2D-s és 3D-s Blu-ray fájlok menüvel együtt történő lejátszása is megoldható. Itt említést érdemelnek a BDMV mappák vagy ISO formátumok, amelyek a legelterjedtebb típusok.

Azért nevezhető ez egy sajátosságnak, mert a Blu-ray engedélybe 4 évvel ezelőtt kötelezően bekerült CINAVIA másolásvédelem óta ilyen még nem fordult elő. Ez azért volt, mert a fejlesztők és gyártók nem igényelték az engedélyt csak azért, hogy aztán ne legyen probléma a védett lemezekről nem legálisan másolt filmek, zenék lejátszásával.

A Popcorn médialejátszó most már a gyakran szükséges gigabites sebességre is képes a speciális ethernet típusú csatlakozóval. Ezenkívül megtalálható a két külső antennával ellátott WiF kártya is, ami által bizonyos filmek így is lejátszhatóak.

Print Friendly, PDF & Email