Többféle klíma létezik

Mielőtt légkondicionálót vásárolunk, jól gondoljuk át, hogy melyikre van szükségünk, mert sokféle változat közül válogathatunk! A leginkább elterjedt a split klíma, amit mindenki ismer.

Ez a szokványos osztott rendszeres modellt jelenti, amelyiknek van 1 kültéri és 1 beltéri egysége, amelyeket vezetékek kötnek össze. A megadott méretű helyiségben fejti ki a legjobban a hatását.

Hogyha nekünk ennél több kell és szeretnénk az egész lakásban érezni a hatását, nemcsak egy bizonyos helyiségben, akkor nagyon jól kell elhelyeznünk a klíma beltéri részét vagy multi-split légkondicionálóra lesz szükségünk.

Ez utóbbi sokkal hatásosabb, mert egyetlen berendezés csak a kisebb otthonok esetén fog beválni. A multi-split megoldás azonban egyetlen darab kültéri egységből áll, ami meghajt több beltérit. Ebből a fajtából akciós áron válogathatunk a webklima.hu weboldalán. Külön-külön állíthatjuk a hőmérsékletet például a nappaliban, a hálóban és a gyerekszobában. A klíma más típusaira is szabtak ki kedvezményeket, így megtalálhatja mindenki az ideális modellt.

Print Friendly, PDF & Email