Sokak körében népszerű Samsung Galaxy J5

A család egyik legkisebb tagja, aki elindult szerencsét próbálni, és ahogy az lenni szokott, jött, látott és győzött. Legalábbis a statisztikák ezt mutatják a Samsung Galaxy J5 esetében, amely már a jól megszokott designt kapta egy kisebb ráncfelvarrással.

De minek is változtattak volna rajta a tervezők, amikor nem volt érdemes, hiszen rengetegen pont emiatt a formavilág miatt választják ezeket az okostelefonokat.

A Samsung Galaxy J5 megkapta a már jól megszokott képernyőminőséget, amely rendkívüli vibráló színeket tár a szemünk elé, amikor a képernyőre pillantunk. Az árából már következtethetünk arra, hogy nem a csúcskategória szereplői mellett kapott helyet a Samsung Galaxy J5, de az áráért pontosan azt fogjuk kapni, amit elvárunk. Korrekt akkumulátoridőt, remek kijelzőt, és a kamerák is tökéletesen alkalmasak arra, hogy izgalmas képekkel gazdagítsuk a Facebook vagy Instagram profilunkat.

A sok energiát igénylő alkalmazások már érezhetően megdolgoztatják a készüléket, ami enyhén melegedni kezd ilyenkor, de a mindennapi felhasználásra teljesen alkalmas a Samsung Galaxy J5.

Print Friendly, PDF & Email