A multiform-lighting LED remek hangulatot teremt

Aki szeretné hangulatossá tenni lakását, annak elsősorban a fényekre kell figyelmet fektetnie. A shop.dezelectric.hu fénytechnikával foglalkozó, magyarországi honlapról azt kell tudni, hogy különféle speciális, ritka termékeket forgalmaz. A százhalombattai vállalat nem csupán egyéb vállalatok termékeit értékesíti, hanem gyártással és tervezéssel is büszkélkedhet. A multiform-lighting LED produktum is megtalálható náluk.

Ez az eszköz tulajdonképpen arra szolgál, hogy a LED égők, a jó hangulatért felelős stroboszkópok és füstgépek, sőt, dimmerek is rácsatlakoztathatók. Annak érdekében, hogy ezeknek az irányítása egyszerűbb és praktikusabb legyen, a készülékre egér, billentyűzet és monitor is ráköthető. A bemenetet USB csatlakozók biztosítják.

A multiform-lighting LED rendkívül pénztárcabarát áron, 84.900 Forintért szerezhető be az említett weboldalról, ahol az is nyomon követhető, hogy épp várni kell-e rá vagy pedig raktáron van. A díjmentes kiszállítás után neki is lehet látni a bulis hangulat kivitelezésének.

Print Friendly, PDF & Email