Kötelező a Husqvarna Rider beszerzése

Husqvarna Rider

A Husqvarna szakembereit mindig is foglalkoztatta a kérdés, hogy a kerti traktorral, rider-rel hogyan is lehet a lehető legkönnyebben megfordulni a valóban kis helyeken? A kérdés egyben egy cél is volt, aminek az eredménye a Husqvarna Rider lett.

Kétségtelen, hogy ennek a járműnek a koncepciója hosszú utat tett meg az elmúlt évtizedekben. A szakavatottságnak, elhivatottságnak, profizmusnak és töretlen munkának hála aztán megszületett az a Husqvarna Rider, amelyikkel egyszerű gyermekjáték a rugalmas fűnyírás. Ezt sokan azért szeretik, mert kiváló csuklós kormányzási rendszerrel rendelkezik. Ezáltal a hátsó kerekek képesek elfordulni a gép alatt. Ennek az eredménye pedig az, hogy ez bárhol nagyszerűen irányítható. Még akkor is egyszerűen manőverezhető a Husqvarna Rider, amikor a vezető akadályokat kell kerülgessen.

Mindezt az is segíti, hogy a Husqvarna Rider előre szerelt, alacsony profilú vágóasztallal rendelkezik, amelyik sohasem nyomja le a füvet és mégis teljes rálátást enged a munkaterületre. Ezáltal az ember a pázsit szélét is lenyírhatja és elérheti a sarkokat vagy benyúlhat bizonyos kerti díszek, eszközök alá.

Print Friendly, PDF & Email