Környezet tudatos Kyocera termékek

Kyocera nyomtató

Noha a környezettudatosságnak a mindennapjaink részének kellene lenni, sajnos ez távolról sincs így. Pedig rajtunk, embereken kívül senki sem látja jobban kárát a környezet rombolásnak. A Kyocera termékei és üzletfilozófiája által igyekszik megtalálni a profit és a környezetbarát előállítás közötti legoptimálisabb egyensúlyt.

Profit nélkül nincs cég és nincs fejlődés, környezettudatosság nélkül pedig lassan odaveszik minden. Hosszú élettartam jellemzi a Kyocera termékeit.

Sajnos nem egy cég állít elő filléres áron különféle árucikkeket, amelyek behatárolt ideig működnek. Gyakran túl drága javítani őket, vagy nem is lehetséges. Nincs hozzájuk alkatrész, vagy csak komplett részeket lehet cserélni. Így gyakorlatilag szemétre kerülnek. Jobb esetben néhány részt még fel lehet belőlük használni, de a többség semmire sem jó.

Japán túl kis területen fekvő ország ahhoz, hogy megengedjék maguknak, hogy ellepje őket a szemét. Ezért a Kyocera nyomtatók is a lehető legkisebb terhet jelentik a környezetre. A nyomtató ill. fénymásoló kazetták tölthetőek, tehát több alkalommal is használhatóak.

Print Friendly, PDF & Email