Imádják a gyermekek a névre szóló futóbiciklit

Sokan a munkába is szívesen mennek biciklivel, azt azonban nem szeretik, hogy gyakran erőlködniük kell a tekeréshez és emiatt megizzadnak. Hiszen izzadtan senki sem akarja kezdeni a munkanapot. A nehézkes tekerés elfelejthető az elektromos kerékpár segítségével, amelyik egy kis motornak köszönhetően segíti a bringázást. A mai korszerű fajták a rásegítés fokozatától függően, akár 30 km/h sebesség elérését is garantálni tudják.

Ez pedig nagy előny. Nyilván az, aki még gyorsabban szeretne haladni, a lábait is igénybe kell vegye. De azok sem kell elkeseredjenek, akik ennél is többre vágynak, ugyanis léteznek már olyan elektromos kerékpár változatok, amelyek ennél jóval nagyobb sebességre is képesek. A vásárlókat leginkább az érdekli, hogy az elektromos kerékpár motorja milyen mértékben tud rásegíteni, hány kilométert lehet megtenni egy feltöltéssel és egyáltalán mennyivel lehet vele menni?

Ezen kérdésekre a válasz bizony rengeteg mindentől függ: a tulajdonos súlyától, a rásegítés nagyságától, a motor milyenségétől, az aksi teljesítményétől és az időjárási viszonyoktól is. Ezen típusú kétkerekűn kívül a vevők figyelmét már régóta felkeltette a névre szóló futóbicikli is. Kétségtelen, hogy a gyermek, unoka a világ legboldogabb kis csöppsége lesz, ha megkapja a hőn áhított futóbiciklit. A jártas, sok online shop felhozatalát végigjáró szülők és nagyszülők persze azzal is tisztában vannak, hogy ezt az örömöt fokozni is lehet. Hogyan?

Természetesen a névre szóló futóbicikli megvételével. A gyerkőc, amikor meglátja a saját nevét a bringán, hihetetlenül boldog lesz. Gyakran a név úgy is szerepelhet, mint egy rendszám, akárcsak az apa vagy anya autóján. Aki szeretne egy valóban speciális ajándékkal kedveskedni a gyermekének, az unokájának, az nem hagyhatja ki ezt a páratlan lehetőséget. A névre szóló futóbicikli legfontosabb része a nevet tartalmazó matrica, amelyiket a vásárló igen egyszerűen kiválaszthat. Ezt követően a szakértők azt fel is ragasztják a megrendelt bringára. Az ilyen kétkerekű a megrendelést követően nagyon hamar házhoz ér, aminek örülnek az újdonsült tulajdonosok.

Print Friendly, PDF & Email