Gusto pálinka többféle ízben

Gusto pálinka

Jeles eseményre készül, eljegyzésre vagy esküvőre? Akkor minden finomságot be kell szereznie, amiből a pálinka sem hiányozhat!

A palinkam.hu webáruházból megvásárolhatja a legfinomabb típusokat, ezek közül is megemlítjük a Gusto pálinka fajtákat, amelyek a legmagasabb minőséget képviselik. A Gusto Alföldi Almapálinkában megtalálható a gyümölcsre jellemző harmonikus édes-savanykás íz-hatás. Érezhető benne az aromában gazdag alföldi alma lédús frissessége. Elkészítéséhez a gyártók kizárólag kiváló minőségű almát használtak fel. Érdemes ezt a típust választania, hiszen az italt kedvelő vendégek biztosan értékelni fogják.

Persze nem tehet a meghívottak elé csak egyetlen fajtát, éppen ezért a szilvából is tanácsos beszereznie néhány üveggel a nagy eseményre. A Gusto pálinka típusok között megtalálható Besztercei Szilvapálinka pontosan megfelel a célnak. Hagyományos íz-világú ital ez a 41% alkoholtartalommal rendelkező itóka, aminek elkészítéséhez csak és kizárólag besztercei szilvát használnak fel.

Print Friendly, PDF & Email