Garantált a biztonság a motoros bukósisakkal

Azon motorosok, akik sehogy sem tudnak választani a nyitott és zárt bukósisakok között, illetve városi és nagy sebességes túrameneteken is részt vesznek, azok nyugodtan dönthetnek a felnyitható eszközök mellett.

Az ilyen sajátos motoros bukósisak azért jó tartozék, mert ezzel az ember könnyedén válthat a két típus között. Mi garantálja a sokoldalúságot? Amint az érdeklődő a kezébe vesz egy ilyen kelléket, egyből megfigyelheti, hogy az efféle motoros bukósisak úgy lett megcsinálva, hogy abból bárki egy csapásra nyitott verziót tudjon csinálni a zártból, és fordítva. Ez annak köszönhető, hogy a termék alsó része egy speciális tengelyen felhajtható, így a sisak jellege pillanatok alatt megváltoztatható. Aki a praktikusság nagy híve, az biztosan nem fog csalódni ebben.

Aki mindig is akart volna egy ilyen sisakot, de eddig nem találta meg az ideális modellt, az örülni fog a Tornado Helmets felhozatalának, ahol számtalan egyedülálló motoros bukósisak vehető szemügyre és rendelhető meg. Mivel sok produktum akciós, ezért a vevő jelentős összeget is spórolhat a beszerzéskor.

Print Friendly, PDF & Email