Csakis dicsérni lehet az iLife robotporszívót

Csak kevesen szeretnek porszívózni a régi, elavult berendezésekkel, amelyek nem is annyira hatékonyak, roppant hangosak és nehezen kezelhetőek. Ezen gondokat feledtetheti az iLife robotporszívó V7S Pro modellje, ami a funkcionalitást tekintve nem sokban tér el kisebb, pár éve megjelent társaitól. A távirányítón, a házikó ikonnal a bázisra való visszatérést és automatikus töltést tudja aktiválni a tulaj.

Ezek mellett ott van még három másik üzemmód. Az egyik az automata takarítást garantálja, amivel az iLife robotporszívó random mód kezd össze-vissza járni a lakásban. Természetesen ekkor minden egyes kis részére a parkettának vagy szőnyegnek odafigyel és nem hagy ki egy morzsaszemet, hajszálat sem. Az iLife robotporszívó másik funkciója a border cleaning.

Ekkor a kellék él követésbe kezd, és szépen végigtisztítja a lakást a szegélyek mentén. Ilyenkor hajlamos finoman nekimenni különböző tárgyaknak, de azokat csak ritkán tolja el. Akinek tehát szüksége van egy profi, megbízható takarító gépre, az iLife robotporszívó V7S modelljében biztosan nem fog csalódni.

Print Friendly, PDF & Email