Az infraszauna többfajta változata

Hogyha szeretnénk még a téli hideg időben is az infrasugarak varázslatos hatását érezni, akkor a szauna.hu lesz a jó választás! A teljes spektrumú infraszauna, a jelenleg létező leghatékonyabb modell.

Ezzel párhuzamosan megtalálhatóak a kínálatban a carbon panellel szerelt modellek is, amelyek szintén hasonló elven működnek, viszont más technológiát használnak. A kerámia panellel készített modellek már nincsenek forgalomban. Esetleg ha találunk, az nagy ritkaságnak számít, mivel már egyáltalán nem igazodnak a modern igényekhez.

Az infraszauna a fejlődésével hatásosabb lett, miközben kevesebb energiára van szüksége. A kerámiás modelleknek azonban nagy energiaigényük volt, ezért nem érte meg ezeket beszerezni otthoni használatra.

Viszont, a weboldalon található modellek mindegyike kiválóan teljesített az energiafelhasználás terén. Azonnal érezni fogjuk a sugarak kellemes hatását, amint belépünk a kabinba. Lassan elkezdik felmelegíteni a sugarak a bőrünket, ami számos funkciót indít el a szervezetünkben. Az infraszauna megszabadít a felgyűlt méreganyagoktól.

Print Friendly, PDF & Email